Facebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto officeFacebook's new Palo Alto office

Studio O+A recently completed Facebook’s new Palo Alto office. Formerly a lab for Agilent Technologies, O+A remodeled this laboratory to house Facebook’s 850 employees who were previously scattered between 10 locations.

O+A interviewed staffers at all levels and came up with a space that suits a vibrant, young staff. Oh, and it’s also the first building to be built under Palo Alto’s 2008 Green Building Alliance. Jealous? Me too.

See the article and more photos at ArchDaily.

Posted by

Ricky Salsberry is an interactive designer working in Chicago and the editor of The Donut Project. In his spare time he reads/rants about technology, watches hockey, wrecks his bike, and designs some more.